dimarts, 31 de març del 2015

SALMÓ A LA MOSTASSA

Una altre recepta ben fàcil, que vaig anar provant sobre la marxa i el resultat va se bo.......força bo....be això és com ho varen batejar el comensals......

SALMÓ A LA MOSTASSA  


Ingredients:
Filets de salmó fresc (tall per persona)
vi blanc
una llimona
pebre 
sal 
oli d'oliva verge
mostassa de gra 
crema de llet


Preparació:
Deixar durant 3 o 4 hores els filets de salmó macerant amb el suc de la llimona i un bon raig de vi blanc a la nevera.
Escorre el líquid i posar els filets en una safata per anar al forn, amb un bon rajolí d'oli, sal-pimentar i pintar-ho amb la mostassa, afegir-hi dues o tres cullerades soperes de crema de llet i ficar-ho al forn a 170º uns 20 minuts. En l'últim moment posar el gratinador perquè es dori una miqueta.

Fàcil i exquisit, suau i amoròs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada