dilluns, 6 d’abril del 2015

BESCUIT DE IOGURT I FORMATGE

Ja acaba la Pascua.
I per això vull compartir una recepta dolça.

BESCUIT DE IOGURT I FORMATGE 


Ingredients:
1 iogurt natural de 125 gr
3 ous
3 mides del iogurt de farina
1,5 mida del iogurt de sucre
1 mida del iogurt d'oli
1 sobre de llevat
250 gr de formatge crema (mascarpone, philadelphia, etc)
Ratlladura d'una llimona

Preparació:
Pre-calentar el forn a 180º. En un bol gran barrejar el sucre i els rovells. Batre-ho amb varetes elèctriques fins que el sucre estigui dissolt del tot. Afegir l'oli i el iogurt i seguir batent fins que no quedin grumolls. Incorporar el formatge i la ratlladura de la llimona. Després afegir la farina i el llevat i passant-ho per un colador per tamisar-ho be. Finalment incorporem les clares muntades a punt de neu.
Posar la barreja en un motlle rectangular o rodó de 20 cm, prèviament untat amb mantega i farina. Col·locar el motllo al forn a mitja altura a 180º, durant 35 o 40 min.
Finalment quan s'ha refredat, desmotllar-lo i espolsar sucre glas per sobre.

Esta boníssim....suau i amorós 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada