dissabte, 25 d’abril del 2015

MASSA DE LA PIZZA

Fa molts dies que no penjo cap entrada.........
Avui tinc ganes de compartir la massa de pizza.
Fàcil de fer i una manera diferent de menjar-la. 

MASSA DE PIZZA  
    


Ingredients:
200 ml d'aigua
400 gr de farina 
50 ml d'oli d'oliva verge
15 gr de llevat fresc
una miqueta de sal




Preparació:
En un bol gran posarem l'aigua i l'oli. L'aigua l'escalfarem una mica prèviament, per quan afegim el llevat i així es desfaci per integrar-se be. Després incorporarem la farina poc a poc i passant-la pel tamís, perquè així li entri més aigua i pugi més. Amassarem be fins aconseguir una massa homogènia i elàstica. Deixarem fermentar, tot tapant-la amb un drap, una mitja hora o fins que dupliqui el tamany. Després estirarem la massa i la col·locarem en la plata de forn. Afegirem salsa de tomàquet i tots els ingredients que ens vinguin de gust. Finalment ho cobrirem al formatge mozzarella ratllat i una mica d'orenga.
Per últim ho posarem al forn a 200º uns 20 minuts o fins que estigui torradeta.

Bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada