dimarts, 24 de març del 2015

BRIOXETS DE LLET

Una altra recepta dolça

BRIOXETS DE LLET

                  
Ingredients:
425 gr de farina de força 
20 gr de llevat fresc o en pols
2 ous
una mica de sal
175 ml de llet
                           100 gr de sucre
                           100 gr de mantega

Preparació:
Posem la llet en un pot i el portem a ebullició i la deixem reposar fins que estigui temperada i si afegeix una miqueta de sucre i el llevat fresc. 
En un bol es barregen tots els ingredients secs: la farina, la resta de sucre i la sal. Agregem els ous, la llet i per últim la mantega fosa. En el cas de llevat en pols s'afegeix junt amb la farina.
Amassem la barreja a mà durant 20 minuts o amb una batedora amb barrilles d'amassar durant 10 minuts.
Deixar la massa en un bol i tapar-la amb un drap fins que dobli el volum o durant una hora. Tornar-la a amassar per expulsar aire.
En la plata del forn folrada de paper sulfuritzat anar fent boletes, fer un tall al centre i pintar-ho amb ou i escampar sucre.
Fornejar durant 6 minuts aproximadament a 200º.

Dolces sensacions.......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada