Queda be, entra pels ulls........però també es gustosa i be de gust menjar-ne
MINI QUICHES
1 paquet de pasta de cresta o "obleas"
130 gr de formatge ratllat
2 ous
130 gr de bacon
una ceba mitjana
oli d'oliva verge
sal
pebre
Preparació:
Picar la ceba i posar-la a la paella fins que quedi daurada. Afegir les tires de bacon i deixar-ho 5 minuts fins que es faci. Encenem el forn a 200º, i col·loquem les "obleas" en motllos de magdalenes. En un bol batem els ous i incorporem la crema de llet, el formatge, la sal i el pebre. Afegim el sofregit de bacon i ceba i omplim amb aquest farcit la massa. Ho fiquem al forn durant 15 minuts.
I llestes.........per menjar com aperitiu.
També es pot variar el farcit. En comptes del bacon i ceba és pot canviar per porros i xampinyó o junt amb la ceba afegir-hi carbassó.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada