diumenge, 8 de març del 2015

LLOBARRO O DAURADA "BIFFI"

I ara una recepta de peix.....fàcil, diferent i deliciosa.

LLOBARRO O DAURADA "BIFFI"

Ingredients:
6 filets de peix
3 talls de pa de motlle
4 cullerades de formatge parmesano ratllat
2 cullerades de herbes picades (alfàbrega, romaní, farigola)
Oli d'oliva
Sal i pebre

Preparació:
Precalentar el forn a 180º. Posar els filets de peix (el costat de la pell cap avall) en una safata de forn folrada amb paper de forn.
Triturar el pa de motlle amb les herbes, afegir el formatge ratllat i per últim l'oli, la sal i el pebre.
Posar la barreja sobre els filets de peix i fixant-ho be amb la ma i acabar posant-hi un rajolí d'oli. Fornejar durant 10 o 15 minuts. La crosta ha de quedar ben daurada i cruixent.

Bon profit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada