dimarts, 24 de març del 2015

PASTÍS DE FORMATGE (Font: Lorraine Pascale)

Aquest cap de setmana he pogut posar en pràctica noves receptes i la veritat han donat bon resultat.....

Receptes dolces: un pastís de formatge adaptat a la meva manera i uns brioxets....


PASTÍS DE FORMATGE (Font: Lorraine Pascale) 
Adaptada a la meva manera
  


Ingredients:
Per la base: 
70 gr mantega fosa
200 gr galetes digestive
Per al farcit:
500 gr mascarpone
200 gr philadelpia
200 ml de nata per muntar
3 ous 
100 gr sucre en pols 
2,5 cullera de farina de blat de moro
extracte de vainilla

Preparació:
Triturar les galetes i afegir-hi la mantega fosa. Barrejar-ho be i posar la massa en un motllo rodó desmuntable, prèviament folrat de paper de forn. Pressionar be la massa i deixar-la durant 20 o 30 minuts a la nevera.
Mentrestant preparar el farcit, posant en un bol gran tots els ingredients i batre-ho tot amb la batedora elèctrica durant força estona fins que estigui tot ben incorporat.
Retirar la massa de galeta de la nevera i afegir-hi el farcit. Posar-ho dins el forn, prèviament escalfat a 170º durant 40-45 min. Transcorregut aquest temps el farcit s'ha de balancejar i quan arriba aquest punt s'ha de deixar dins el forn durant una hora i sense moure'l. Així s'ha acaba de quallar i no s'esquerda.

Decorar-lo, si es vol, amb mores, nabius i figues o altre tipus de baines i escampar-hi sucre en pols. Si no simplement amb sucre en pols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada