dissabte, 3 de gener del 2015

PASTIS DE POMA

I ara una recepta dolça.....

PASTIS DE POMA

250 gr de pasta brisa o comprar-ne una de feta

Farcit:                                          

500 gr de pomes golden o reineta
50 gr de sucre moreno
100 gr de mantega
50 gr de panses
70 gr de nous
1 una cullaredeta de canyella

Preparació:
Posar la massa en un motllo rodó desmotllable. Tallar les pomes a quadrets i juntament amb el sucre, la mantega, les panses, les nous i la canyella, posar-ho tot en un recipient de picar. Picar-ho tot fins que quedi a trossos petits.

Afegir el farcit a la massa i col·locar-ho al forn, ja pre-calent a 180º durant uns 30 minuts.
Un cop fred es pot pintar amb gelatina per donar-li brillantor o deixar-ho com surt del forn. Es pot servir amb una bola de gelat de vainilla.

BONA I FÀCIL.
BON PROFIT







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada