dissabte, 31 de gener del 2015

ESPAGUETI NEGRE (PASTA DE SÈPIA) AMB GAMBES I SALMÓ

Bon dia.......
Avui recepta de pasta ...... bona i fàcil, com sempre. (font: Rosaria Simone) 

ESPAGUETI NEGRE (PASTA DE SÈPIA) AMB GAMBES I SALMÓ FUMAT

Ingredients:                                              

500 gr de pasta
250 ml de crema de llet
150 gr salmó fumat
150 gr de gambes (poden cues congelades)
3 c/s de salsa de tomàquet (millor feta a casa)
pebre
sal 
oli
una mica de vodka o altre 

Preparació:
Posar a bullir la pasta en una olla amb sal (ha d'estar al dente). En una paella sofregir les gambes (descongelades) en una mica d'oli, afegir una mica de vodka i esperar que s'evapori, després incorporar-hi la crema de llet i la salsa de tomàquet. Quan ja estigui força espessa afegir-hi el salmó tallat a trossos i retirar-ho del foc.
Barrejar la salsa amb la pasta escorreguda.
Bon profit!!!!!!!

I ara unes quantes frases...........






I ara unes quantes fotos..............





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada