MELANZANE ALLA
PARMIGIANA (font: Rosaria Simone)
Ingredients:
500 gr de tomàquet pelat
fresc o de llauna, en el seu suc i tallat en trossos grans
750 gr d’albergínies
2 mozzarelles
50 gr de formatge ratllat
parmesà
Oli d’oliva verge
Sal
Pebre
Preparació:
Preparar salsa de tomàquet
amb la ceba, tomàquet, sal i pebre. Deixar-ho coure durant 15 minuts. Tallar
les albergínies en rodanxes d’1 cm de gruix.
Salar-les i deixar-les
escorre fins que perdin l’amargor. Assecar les rodanxes pressionant amb paper
de cuina. Les rodanxes es poden fer a la planxa o al forn uns 10 minuts o es
poden fregir, prèviament passades per farina. Calentar el a 180º. En una font
de forn, posar una capa de salsa de tomàquet, capa d’albergínies i formatge
ratllat. Afegir una cap de mozzarella. Seguir afegir capes en el mateix ordre
(salsa de tomàquet, albergínies, formatge ratllat i mozzarella. Acabar amb
salsa de tomàquet i formatge ratllat per
sobre. Coure al forn durant 30 o 40 minuts.
BONÍSSIM
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada