diumenge, 4 de gener del 2015

MELANZANE ALLA PARMIGIANA

I ara la recepta.......


MELANZANE ALLA PARMIGIANA (font: Rosaria Simone) 

Ingredients:
500 gr de tomàquet pelat fresc o de llauna, en el seu suc i tallat en trossos grans
1 ceba picada                                       
750 gr d’albergínies
2 mozzarelles
50 gr de formatge ratllat parmesà
Oli d’oliva verge
Sal
Pebre

Preparació:
Preparar salsa de tomàquet amb la ceba, tomàquet, sal i pebre. Deixar-ho coure durant 15 minuts. Tallar les albergínies en rodanxes d’1 cm de gruix.
Salar-les i deixar-les escorre fins que perdin l’amargor. Assecar les rodanxes pressionant amb paper de cuina. Les rodanxes es poden fer a la planxa o al forn uns 10 minuts o es poden fregir, prèviament passades per farina. Calentar el a 180º. En una font de forn, posar una capa de salsa de tomàquet, capa d’albergínies i formatge ratllat. Afegir una cap de mozzarella. Seguir afegir capes en el mateix ordre (salsa de tomàquet, albergínies, formatge ratllat i mozzarella. Acabar amb salsa de tomàquet  i formatge ratllat per sobre. Coure al forn durant 30 o 40 minuts.




BONÍSSIM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada