dilluns, 26 de gener del 2015

PA DE PESSIC

Boníssim.........el pa de pessic de tota la vida.
Senzill però exquisit, jo el vaig fer ahir i no ens varem poder resistir.
Us passo la recepta.

PA DE PESSIC                                          


Ingredients:
4 ous
sucre: el pes dels 4 ous o una miqueta menys
farina: la meitat del pes dels 4 ous
3 cullerades d'aigua
mantega
Sucre en pols

Preparació:
Es separen els rovells de les clares. En un pot es posen els rovells, el sucre i l'aigua i es baten fins que quedi una crema fina i blanca. Es munten les clares a punt de neu. Afegir a la crema les clares i la farina i barregeu-ho suaument amb un espàtula. Afegir la massa en un motllo de 22 cm untat prèviament amb mantega i farina. Poseu al forn a 180º durant 40 min. Un cop fred escampeu per sobre sucre en pols......

Esta deliciós 

I ara unes quantes fotos curioses.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada