dissabte, 29 de novembre del 2014

QUICHE DE VERDURES


Les meves "quiches", que cada dia que les faig em sorprenen més.....proveu de fer-la.......segur que triunfeu


QUICHE DE VERDURES (CARBASSÓ I CEBA),( PORROS I XAMPINYÓ)(ESPINACS AMB BACON/PANSES I PINYONS)(ESPÀRRECS VERDS I TOMÀQUET CHERRY) O EL QUE ES TINGUI A LA NEVERA


Massa brisa (es pot comprar una de fresca o fer-la tu)
2 carbassons
1 ceba grossa
2 ous
1 pot crema llet (200 ml)                                 
100 o 150 gr. Formatge ratllat gruyère


Tallar la ceba i el carbassó en juliana.
En una paella posar-hi una mica d’oli i afegir primer la ceba i després al carbassó a foc baix fins que les verdures estiguin ben “pochades”. Escorre l’aigua i l’oli que pugui quedar.
Barrejar la verdura amb els dos ous batuts, la crema de llet i el formatge, afegir-hi sal i una mica de pebre.
Preescalfar el forn a 250º i quan estigui calent baixar-ho a 170º.
Seguir les instruccions de la massa (jo la faig coure entre 5 i 10 min abans sola i sense el farcit) desprès afegeixo la barreja i ho poso al forn uns 30 min a 170º, tot controlant que estigui ben cuita. En l’últim moment ho poso a daurar 1 min perquè agafi color.

Bon profit

I per últim algunes frases o dites interessants:






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada