diumenge, 16 de novembre del 2014

PASTIS DE FORMATGE I MELMELADA DE GERDS



I per últim. 

Una recepta boníssima, que fins i tot agrada als que no els hi agraden els pastissos.......

La popular recepta del CHEESECAKE, però adaptada a la meva manera. Us recomano que la proveu de fer i si la proveu no us podreu resistir de menjar-ne un tros.




PASTIS DE FORMATGE I MELMELADA DE GERDS (CHEESE CAKE)

Massa:

150 gr de galetes digestive 
100 gr de mantega

FARCIT:
250 gr de mascarpone
250 gr de ricotta o filadelfia
40 gr de sucre
250 gr de nata
4 fulles de gelatina
Un  pot de melmelada de gerds

Preparació:
Picar galetes a la picadora i desfer la mantega. Barrejar-ho i fer una massa. Posar-ho al motllo i a la nevera.
Posar les fulles de gelatina en aigua freda. Desfer el mascarpone junt amb el sucre al bany maria i anar remenant. Afegir les fulles de la gelatina ben escorregudes. Després la nata semi muntada i afegir-la a la barreja anterior amb les beril·les.
Deixar aquesta barreja a la nevera una estona fins que es solidifiqui una mica i després afegir-ho sobre la base de galeta i mantega.
Deixar-ho a la nevera fins que estigui complement solida. I més tard afegir la melmelada de gerds, tot escampant-la per sobre. Per últim es pot decorar amb gerds naturals i una mica de nata.


DOLCES  SENSACIONS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada