dissabte, 11 d’octubre del 2014

MUFFINS

perdoneu m'oblidava de la recepta.......


MUFFINS

Ingredients:
200 g de farina (també pots ser integral, així són més lleugeres)
60 g de mantega
1/2 sobre de llevat
150 g de sucre (jo sempre en poso una mica menys)
un polsim de sal
120 ml de llet
1 ou gran
una llimona 
i per farcir hi ha moltes opcions des de: drops de xocolata, poma i nous, pera, plàtan, maduixes i formatge de cabra)
Motllo per muffins o motllos de paper 

Preparació:
Es desfà la mantega al bany maria i es deixa refredar una miqueta.
En un bol gran es posa la farina, el llevat, el sucre, el polsim de sal i la pell de la llimona ratllada. Barrejar be tots aquest ingredients (ingredients secs)
En un mesurador de líquids posar els 120 ml de llet amb el suc de 1/2 llimona i si fa falta afegir llet fins que arribi a 200 ml. incorporar l'ou i la mantega fosa (ingredients humits). Aquests ingredients no s'han de barrejar molt només s'han d'integrar.
Amb una cullera gran remoure poc a poc i el mínim possible perquè els dos tipus d'ingredients es combinin lleugerament.
Al final afegir les maduixes amb el formatge, o els drops de xocolata, o la poma amb les nous, o el plàtan, o la pera i la poma.....el que volgueu.
Repartir-ho en els motlles i posar-ho al forn 25 min, prèviament calentat, a 200º


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada