Avui us passo una altre recepta, un pastís de xocolata que he anat modificant i que al final he trobat el equilibri, sempre que el faig "triomfa".......si si, és del tot cert.
PASTIS DE XOCOLATA (TIPUS BROWNIE)
Ingredients: 100 gr de xocolata negre (70%), 3 ous, 50-60 g de nous, 170 gr de sucre, farina de 50 g, 110 g de mantega, ½ sobre llevat que una miqueta de sal.
Ingredients: 100 gr de xocolata negre (70%), 3 ous, 50-60 g de nous, 170 gr de sucre, farina de 50 g, 110 g de mantega, ½ sobre llevat que una miqueta de sal.
Torreu les nous al forn durant 8
minuts. Mentrestant desfer al bany maria la mantega i la xocolata, quan ja
estigui desfet afegir els ous batuts, el sucre i la sal i al final la farina i
el llevat passats pels tamís. Afegiu les nous torrades i una mica enfarinades.
Unteu un motllo de 20cm amb mantega i farina on hi evoquen la barreja
anterior. Poseu-ho al forn a 180 º
durant 30 min.
Quan s’hagi refredat empolsarem el
dalt amb sucre glaç o amb cobertura de xocolata.
Bon profit i dolços somnis
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada