dimarts, 14 d’octubre del 2014

TARTALETES D'ESPINACS

Hola de nou.

Avui m'agradaria compartir unes línies del Dalai Lama:


“L’èxit o el fracàs de la humanitat en el futur depèn fonamentalment de la voluntat i la determinació de la generació actual. Si nosaltres mateixos no utilitzem les nostres facultats de voluntat i intel·ligència humanes, ningú més pot garantir el nostre futur i el de la pròxima generació. Això és un fet indiscutible. No podem donar tota la culpa als polítics o a aquelles persones que són vistes com a directament responsables de determinades situacions; també nosaltres hem de carregar certes responsabilitats. L’individu només comença a prendre alguna iniciativa quan accepta la responsabilitat personal. Limitar-se a cridar i queixar-se no és suficient.
Primer s’ha de produir un canvi autèntic dins de l’individu, i després aquest pot intentar fer alguna contribució important a la humanitat. L’altruisme no és un mer ideal religiós; és una exigència indispensable per a la humanitat en general.”

Dalai Lama.                


TARTALETES D'ESPINACS A LA CREMA
També una recepta, però avui salada.......molt senzilla .....Es preparen uns espinacs a la crema (ben fàcils de fer i que entenc que no cal escriure la recepta).
S'omplen tartaletes petites amb el preparat i s'espolsa per sobre formatge per fondre......Es col·loquen a la plata del forn ben calent i quan ja s'ha desfet el formatge, estan a punt de menjar......un bon aperitiu o una manera de començar un àpat. Lleuger, equilibrat i una altra manera de menjar-los.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada