dilluns, 5 d’octubre del 2015

SHORTBREAD COOKIES

Una recepta de galetes típica irlandesa.......Si us agrada la mantega són una autèntica delícia, però jo l'he modificat una miqueta

SHORTBREAD COOKIES

Ingredients: 
300 gr de farina
125 gr de sucre glas
250 gr de mantega
1/2 cullerada petita de sal
2 cullerades petites d'esència de vainilla

Preparació:

En una batedora elèctrica posar la mantega a velocitat màxima durant 4 minuts fins que quedi cremosa. Afegir el sucre glas vigilant que no salti, per això es millor baixar la velocitat al principi i barrejar-ho 2 minuts. Afegir l'esència de vainilla i barrejar-ho una mica més. Retirar el bol i afegir la farina i la sal passades pel tamís i barrejar-ho amb una espàtula. Bolcar la massa en un motllo rodó desmotllable i baix i cobrir la massa amb un paper film i aplanar-la fins que quedi llisa. Deixar-ho durant una hora a la nevera. Un cop passat aquest temps escampar sucre per sobre i fer porcions a la massa iguals com si fos una pizza. Amb l'ajut d'un escuradents fer forats a la massa.
Fornejar durant 20 minuts a 150º. Treure del forn i tornar a marcar les porcions.

Bones galetes....dolces galetes       


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada