dissabte, 3 d’octubre del 2015

PANNA COTTA

Panna Cotta (font: Rosaria Simone)      


Ingredients:
1/2 litre de nata líquida (per muntar)
100 gr de sucre
1 dl de llet
10 gr gelatina
1 branca de vainilla



Preparació:
Remullar en aigua freda les fulles de gelatina. Calentar la llet a foc lent sense que arribi a bullir. Retirar del foc i afegir les fulles de gelatina ben escorregudes. En un recipient abocar la nata, el sucre i la branca de vainilla (un cop oberta i tretes les llavors). Posar-ho a foc lent i posar-ho a bullir sense deixar de remoure. Retirar-ho immediatament i afegir la llet amb la gelatina. Barrejar-ho be. Remullar el motlle amb aigua gelada i després secar-ho be. Omplir el motlle amb el preparat i deixar-ho a la nevera fins que es solidifiqui. Es pot servir sol o escampar-hi canyella o alguna salsa dolça (xocolate, caramel o culis de maduixa/gerds)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada