PASTIS DE XOCOLATA SALUDABLE AMB FUDGET DE CACAUET
Ingredients pastís xoco:
200 g xocolata del 70 o 85% cacao bio
100 g oli de coco bio
120 g panela bio
100 g farina d'arròs bio
3 ous bio
1 cullaradeta de pasta de vainilla o 2 baines de vainilla (només el que hi ha dins, els granets)
14 g llevat bio
Procediment pastís:
Muntar les clares a punt de neu i reservar.
Desfer la xocolata junt amb l'oli de coco al bany maria.
Un cop desfet afegir el sucre i posar-ho tot a la batedora elèctrica.
Anar afegint el rovells un a un a aquesta massa, després la vainilla i finalment la farina amb el llevat.
Afegir les clares a punt de neu amb l'espàtula.
Evocar la massa dins el motllo de 22 cm desmuntable i fornejar-ho a 180º durant 25 minuts màxim, es pot provar 5 minuts abans si ja esta cuit.
Ingredients del fudget de cacauet:
1 tassa mitjana mantega de cacauet (200 g més o menys)
1/2 tassa oli de coco desfet
2 cullerades de postre de mel
una mica de sal
Procediment:
Barrejar tots els ingredients amb les barilles i evocar la massa entre dos papers de forn i estirar-ho fent un cercle.
Guardar-ho al congelador.
Muntatge del pastis:
Desemmotllar el pastís i afegir a sobre el fudget congelat. Esperar uns moments i el fudget es va desfent i impregnant el pastís. El contrast de dolç i salat i de xocolata i cacauet SORPRÈN......
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada