dilluns, 23 de març del 2020

MAGDALENES SALUDABLES

MAGDALENES SALUDABLES

Ingredients:                                                                                   
                                                                   
170 g panela
3 ous bio
80 ml. llet de civada
200 ml oli d'oliva extraverge
Un polsim de sal
Ratlladura d'una llimona o taronja
215 g farina de espelta integral bio
En el supòsit que no es pugui pendre gluten la combinació de farines és:
86 g f. blat sarraí bio
86 g f. arròs bio
43 g. f blat de moro bio
7 g llevat bio (amb gluten o sense)

Procediment:
Muntar les clares a punt de neu i reservar.
Batre els rovells junt amb la panela durant 15 min amb les varetes elèctriques.
Afegir la ratlladura i la sal.
Afegir a la barreja la llet poc a poc.
Afegir a la barreja l'oli poc a poc.
Finalment la farina junt amb el llevat en 2 o 3 cops.
Per acabar les clares a punt de neu amb l'espàtula.
Deixar la massa en un bol i posar-ho a la nevera com a mínim 1 hora però tapada amb un film perquè no s'assequi.
Es pot afegir a la massa trossos de fruita (poma, pera, maduixa, gerds, nabius), el que es vulgui i també trossos de xocolata 70% cacau.
Omplir els papers de magdalenes  2/3 del seu volum i acabar-ho amb una mica de panela, trossos d'ametlles o el que es vulgui.
Fornejar-ho a 200º durant 20 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada