PASTIS DE PERA SALUDABLE (TRET DEL LLIBRE DE DONNA HAY, CUINA LLEUGERA I SALUDABLE)
Ingredients:
115 g farina integral d'espelta bio
40 g farina d'ametlla bio
80 ml sirope de agave bio
8 g llevat en pols bio
1 ou bio
180 ml "sèrum de llet" (suero de leche) i com es fa?
En un got s'omple de llet que contingui algo de greix (civada) i s'afegeix 1c/sopera suc llimona. Deixar-ho 15 minuts en repòs i es comença formar un tel i això vol dir que ja esta a punt.
2 c/postre rases canyella en pols
40 g mantega bio fosa
3 peres conference
per decorar ametlla laminada
Procediment:
Barrejar les farines amb el llevat i reservar.
En un altre bol barrejar el sirope, l'ou, el sèrum de llet, la ratlladura i la canyella.
Afegir la barreja humida amb la seca i finalment la mantega fosa.
Barreja be. Evocar la massa a un motlle per tartes de 22 cm, folrat amb paper de forn, ja que la massa es força líquida.
Disposem les peres pelades i tallades en grills una al costat de l'altre i si es vol superposant-se una mica. Escampem una mica de panela i les làmines de ametlla.
Ho posem al forn a 180º durant 30 o 35 minuts (segons els forns i sempre dalt i baix).
Aprofitant el confinament, hem començat per fer aquest pastís, ens va quedar boníssim i amb una textura molt suau. La idea de les ametlles com a punt final és tot un encert! Llàstima que nosaltres no teniem motlle rodó, ens hagués quedat millor en quant a presentació. Moltes gràcies Marta
ResponElimina