Avui vull compartir una recepta que he tret del llibre LA PASTA PER ELS CATALANS, i que m'encanta.
PASTA AMB RAGÚ DE BOLETS
Ingredients:
320 gr de pasta (rigatoni o penne rigate o macarrons)
300 gr de bolets
20 gr de bolet sec (tipus ceps)
400 gr de passata de tomàquet (salsa de tomàquet densa especial d'Itàlia)
1/2 ceba
1 pastanaga
1 branca d'api
Oli d'oliva verge
100 ml de vi blanc
parmesà ratllat
sal
pebre
Preparació:
Posar els bolets secs en remull. Netejar els bolets frescos i talleu-los a trossets. Talleu i piqueu la ceba, igual que la pastanaga i l'api. Poseu tots aquests ingredients en una cassola i sofregiu-los. Afegir els bolets frescos i el vi i espereu que s'evapori. Incorporeu els bolets secs i el tomàquets. Salpebreu i deixar que cogui durant 20 o 30 minuts a foc baix. Bullir la pasta al dente i afegir-la a la salsa. Remenar be i emplatar tot espolsant el parmesà ratllat.
Bon profit.....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada