dijous, 12 de novembre del 2015

COULANT DE XOCO

NOVA RECEPTA DE COULANT DE XOCOLATA, MÉS FÀCIL I MÉS RÀPIDA.

Ingredients:                                         

150 gr de xocolata (70% cacao)
150 gr de mantega
4 ous
100 gr de sucre
60 gr de farina
Per acompanyar gelat de vainilla i decorar uns branquillons de menta fresca i nabius

Preparació:
Desfés la xocolata i la mantega al bany maria. Batre els ous i el sucre amb la batedora fins que estigui ben integrat i ben esponjós. Agregar el xocolata i la mantega (que no estigui molt calent) i barrejar be. Per últim incorporar la farina tamisada i remoure fins que s'incorpori. Abocar la barreja dins els motllos (hi ha uns especials per coulants de la marca Lékué) i posar-los al congelador (com a mínim 2 hores). Fornejar a 190º durant uns 12 minuts més o menys. Un consell: treure'l del congelador una estona abans i després ficar-ho al forn. Un cop fornejat deixa reposar el coulant durant 5 minuts. Desemmotllar-ho i acompanyar-ho amb una bola de gelat de vainilla i uns quants nabius i fulles de menta fresca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada