diumenge, 8 de novembre del 2015

GNOCCHI A LA SORRENTINA

Una altra recepta italiana, però aquesta treta d'un altre llibre que m'encanta. 
DOS ITALIANOS ENTRE FOGONES.

GNOCCHI A LA SORRENTINA                   


Ingredients:
800 gr de ñoquis de patata
700 gr de tomàquet a trossos en llauna
200 gr de mozzarella
100 gr de parmesà ratllat
Oli d'oliva verge
Sal
Pebre
Alfàbrega fresca
Una dent d'all

Preparació:
Primer preparar la salsa. En una paella escalfar l'oli i afegir l'all fins que estigui cuit. Afegir el tomàquet i l'alfàbrega. Salpimentar i portar-ho a ebullició, i després baixar el foc  i coure durant 10 minuts fins que estigui al punt. En una olla gran amb aigua i sal portar a ebullició i evocar-hi els ñoquis fins que surin a la superfície. Escórre'ls bé i afegir la salsa de tomàquet, agregar la mozzarella a trossos i remenar ja que amb la mateixa escalfor es desfarà. Emplatar i tirar per sobre el parmesà ratllat i alguna fulla d'alfàbrega per decorar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada