diumenge, 10 de maig del 2015

ALBERGÍNIA FARCIDA DE XAMPINYONS

Primer volia donar les gràcies a tots els que hem seguiu. Ja tinc 3.000 entrades.

Avui tinc ganes de compartir 1 recepta salada i 3 de dolces amb una miqueta d'història culinària.

ALBERGÍNIA FARCIDA DE XAMPINYONS (4 persones)

Ingredients:                                          

4 albergínies
250 gr de xampinyons
1 ceba
50 ml de vi
100 ml de llet o nata per cuinar
una mica de salsa de tomàquet
sal 
pebre 
formatge ratllat  tipus emmental
oli

Preparació:
un cop rentades les albergínies es parteixen per la meitat i es fa uns talls a la carn sense tallar la pell i es pinta amb una mica d'oli, s'introdueixen al microones uns 10 min o al forn fins que quedin toves. Es pica la ceba i en una paella amb una mica d'oli es salteja fins que quedi rosadeta, desprès s'afegeixen el xampinyons i es deixen coure uns minuts, més tard s'incorpora la carn de les albergínies i es salteja tot junt. Afegir el vi i deixar que s'evapori, transcorreguts un minuts hi posem la sal i el pebre i si volem una mica de farigola. Remoure lleugerement i afegir la llet i abaixar el foc fins que la barreja es vagi tornant més espessa. Rectificar de sal si cal.
Amb aquesta barreja omplim les albergínies i les posem en una safata per anar al forn. Posar el formatge ratllat per sobre i introduir-ho al forn de 5 a 7 minuts a 180º

També s'hi pot afegir cues de gamba

Bona recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada