diumenge, 17 de maig del 2015

BOLLOS

He provat una nova recepta de "bollos suïssos".......

Ingredients (amb aquestes mides en surten unes 28 unitats)
600gr de farina de força                 

60 gr de llevat fresc
150 gr d'aigua
150 gr de mantega fossa 
100 gr de llet
100 gr de sucre
una mica de sal 
Per pintar un ou i sucre

Preparació:
Per un cantó barrejar la farina amb el llevat en un bol gran.
Per una altra banda batre la llet, l'aigua, el sucre i la mantega. Després afegir la sal i 300 gr de farina amb el llevat i amassar be uns segons a màquina o 1 minut a mà. Afegir la resta de farina amb llevat i amassar durant 3 minuts a màquina o 5 minuts a mà.
Deixar la massa en el bol durant 2 hores o esperar que dobli la mida. Fer boletes i posar-les a la plata del forn una mica separades, pintar-les d'ou i escampar sucre per sobre. Ficar-ho al forn durant 15 minuts a 180º.

Queden boníssims i flonjos.
Us convido a provar-ho




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada