Aix quan de temps sense compartir.......
Ara amb la calor de ve de gust menjar fresquets, per això després d'haver assistit a un curs de cuina, m'agradaria fer-vos arribar dues o tres receptes fàcils i adequades per l'època.
AMANIDA MEDITERRÀNIA (FONT: Pepe Petrus)
Ingredients:
100 gr de rúcula
100 gr de canonges
Germinats
50 gr olives negres sense os
16 tomàquets secs
Per la crema de formatge crocant amb festucs:
100 gr de crema de formatge
25 gr de festucs
suc de llimona
una mica d'orenga
Preparació:
Per fer la crema triturem els festucs i ho barregem amb la resta d'ingredients fins que obtinguem un textura cremosa. Deixem els tomàquets secs 1/2 hora en remull i els reservem amb una mica d'oli. Posem en un bol la rúcula, els canonges i els germinats i afegim tot seguit les olives i la crema de formatge amb festucs. Amanim amb una vinagreta.
I bon profit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada