dimarts, 9 de juny del 2015

AMANIDA MEDITERRÀNIA

Aix quan de temps sense compartir.......

Ara amb la calor de ve de gust menjar fresquets, per això després d'haver assistit a un curs de cuina, m'agradaria fer-vos arribar dues o tres receptes fàcils i adequades per l'època.

AMANIDA MEDITERRÀNIA (FONT: Pepe Petrus)    



Ingredients:
100 gr de rúcula
100 gr de canonges
Germinats
50 gr olives negres sense os
16 tomàquets secs

Per la crema de formatge crocant amb festucs:
100 gr de crema de formatge 
25 gr de festucs
suc de llimona 
una mica d'orenga

Preparació:
Per fer la crema triturem els festucs i ho barregem amb la resta d'ingredients fins que obtinguem un textura cremosa. Deixem els tomàquets secs 1/2 hora en remull i els reservem amb una mica d'oli. Posem en un bol la rúcula, els canonges i els germinats i afegim tot seguit les olives i la crema de formatge amb festucs. Amanim amb una vinagreta.

I bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada