dimarts, 9 de juny del 2015

GAZPATXO DE POMES

GAZPATXO DE POMES (Font: Marie Claude)


Ingredients:
1,5 kg de pomes grany smith
1 cogombre
1 ceba petita
1 pebrot verd
oli oliva verge
1c sopera de vinagre
sal gorda
1 llimona 
pebre blanc

Preparació:
Pelar les pomes i tallar-les a trossos i afegir una mica de suc de llimona. Pelar i netejar totes les verdures. Triturar tots els ingredients amb el vinagre i l'oli, sal i el pebre. Afegir una mica d'aigua mineral per obtenir la consistència adequada. Reservar-ho a la nevera 2 hores i afegir una mica de gel abans de servir. Es pot acompanyar de pa torrat.

Recepta ben fresca.

VICHYSSOISE DE TOMÀQUET I MENTA        


Ingredients: 
1 patata
2 porros 
1 kg de tomàquets ben vermells
fulles de menta fresca
Oli
Aigua
Pebre negre
Sal
Sucre

Preparació: 
Es netegen els porros i es talla la zona més blanca en rodanxes. Es pela i neteja la patata i fer-ne trossos petits. En una paella i posem oli i es sofregeixen els porros. A continuació la patata i es deixa uns minuts fins que s'estovi. Afegir els tomàquets pelats, una mica de sucre, sal i una mica de pebre. Deixar-ho coure uns 5 minuts. Afegir l'aigua i tapar-ho parcialment uns 15 minuts més. Triturar tota la barreja i un cop tebi, ficar-ho a la nevera durant 2 hores. Abans de servir picar les fulles de menta i afegir-ho a la crema. Servir-ho en bols individuals, tot abocant-hi oli d'oliva i algunes fulles de menta per decorar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada