AMANIDA DE FONOLL I TARONJA (Font: Rosaria Simone)
Ingredients:
2 fonolls frescos
100 gr de formatge parmesà
3 taronges
Oli d'oliva
vinagre de mòdena
Sal i pebre
Preparació:
Rentar els fonolls i eliminar les fulles més dures. Tallar a làmines ben fines i disposar-ho en un plat gran. Pelar les taronges tot traient la part blanca i separar els grillons. Escatar el formatge parmesà. Barrejar-ho tot i prepara una vinagreta emulsionant l'oli d'oliva, el vinagre, la sal i el pebre.
AMANIDA TÈBIA DE MONGETA (Font: Rosaria Simone)
Ingredients:
500 gr de mongeta verda fina
300 gr de gamba fresca o congelada de bona qualitat (cues)
50 gr de soja germinada fresca
vinagre de mòdena
oli d'oliva verge
sal
Pebre
All
Preparació:
Bullir les mongetes al dente (8 min.). Escorre-les i passar-les ràpidament per aigua ben freda així conserven el color verd. Condimentar-les amb oli, vinagre, sal i pebre. En una paella posar-hi oli i enrossir l'all tallat a làmines. Saltejar les cues de gambes i finalment afegir la soja germinada. Afegir a les mongetes el saltejar de gambes i soja i barrejar-ho be.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada