dimecres, 26 d’octubre del 2016

PÈSOLS AMB CLOÏSSES

Avui estic inspirada...........
I va una altra recepte. No es època de pèsols però els congelats (hi ha de molt bons) sempre els pots trobar..........

PÈSOLS AMB CLOÏSSES             

Ingredients:
800 gr de pèsols congelats
2 cebes mitjanes
1/2 got de vi blancs
1/2 got d'oli d'oliva verge
Una cullerada petita de sucre
Sal 
Pebre
Una miqueta de xocolata negre
300 gr. de cloïsses

Preparació:
En una cassola s'evoquen els pèsols congelats amb el sucre, la sal i el pebre, així mateix s'afegeix les cebes picades, l'oli i el vi i es posar a foc lent durant una hora ben tapat i quan porta una estona incorporem la xocolata negre. Paral·lelament es renten les cloïsses, que han de fer olor a mar per saber si són bones i s'obren al vapor sense aigua. Un cop obertes s'afegeixen als pèsols, junt amb la seva aigua i es deixen un minuts perquè tot s'incorpori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada