dijous, 20 d’octubre del 2016

AMANIDA DE FIGUES

Bon dia.  A l’octubre arribaran les figues, una fruita rica en sucres, fibra i que conté antioxidants i que millor que una recepta fresca i amb molt de color.......

AMANIDA DE FIGUES   
                                        
Ingredients:
Rúcula
Figues tallades a quarts
Tomàquets madurs pelats i tallats i a daus
Làmines de parmesà 
Boles de mozzarella

Nous i pipes de gira-sol torrades
Salsa vinagreta

Preparació:
Rentar les figues, assecar-les i partir-les a quarts (també es pot treure la pell). Un cop rentada la rúcula posar-la en un bol o plat com a base, afegir-hi les figues, el tomàquet a daus i pelat, les làmines de parmesà i les boletes de mozzarella. Finalment les nous i les pipes passades prèviament per la paella amb una mica d'oli. I amanir amb la salsa vinagreta.
Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada