dimecres, 26 d’octubre del 2016

CRUMBLE DE XAMPINYO I PORRO

Una altra recepta fàcil i que resulta un xic curiosa.......

CRUMBLE DE XAMPINYÓ I PORROS 
     
Ingredients: 
2 porros grossos
250 gr. de xampinyó
90 gr de farina
60 gr de mantega
Flocs de civada
Formatge parmesà ratllat
Mozzarella ratllada
Oli
Sal 
Pebre


Preparació:
Sofregim els porros i els xampinyons laminats tallats a làmines amb una mica d'oli. Primer els porros i després els xampinyons. No cal que estiguin molt fets perquè s'acabaran de coure al forn. Evoquem la barreja en un recipient pel forn i ho salpebrem. Escapem la mozzarella per sobre. Per una altra banda barregem amb les mans la mantega, amb la farina, el formatge ratllat i els flocs de civada, fins que quedi tot integrat i com si fos sorra gruixuda. Ho evoquem sobre de la barreja anterior i ho deixem al forn durant 30 minuts a 180º i fins que estigui ben daurat.

Bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada