dilluns, 29 de febrer del 2016

GALETES THOLONIAT

De nou amb vosaltres.
Després de compartir l'origen de la massa sable i dues receptes fetes amb aquesta massa, avui vull publicar-ne una altra (la dos colors).

Le sablé Tholoniat

Ingredients:                                                 

240 gr de farina
160 gr de mantega
100 gr de sucre
1 c/sopera de cacao en pols
una mica de sal 

Preparació:
Barrejar en un bol el sucre, la sal, la farina i la mantega, tot treballant-ho amb els dits, i fins que la massa estigui ben compactada. Separar la massa en dos i en una afegir-hi el cacao en pols. Filmar les dues masses i deixar-ho tot a la nit a la nevera. Un cop passat aquest temps, estirar les dues masses i enganxar-les entre elles amb una pinzell amb aigua. Enrotllar-les, formant un xurro i arrebossar-ho amb sucre. Anar tallar amb un gruix de 1/2 cm i fornejar-ho durant 10 minuts a una temperatura de 170º.

Queden delicioses

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada