dissabte, 27 de febrer del 2016

CREMA PASTANAGA

Bon dia.
M'agradaria compartir una recepta fàcil i molt adient per quan fa una mica de fred.

CREMA DE PASTANAGA I CARBASSA    
      
Ingredients:
3 pastanagues
400 g de carbassa tallada a trossos
1 porro
2 patates mitjanes
Caldo vegetal o de pollastre
Sal 
Pebre
Nou moscada
Oli d'oliva extraverge

Preparació:
Pelar i tallar les verdures a daus i un cop rentades, les posem en una olla o olla a pressió i les cobrim amb el caldo. Portar-les a ebullició i després de 20 minuts en el cas de coure-les en olla a pressió o quan estiguin toves en cas de coure-les en una olla normal. Un cop cuites passa-les per el turmix, però eliminant part del líquid perquè així no quedi una crema molt aigualida. Es pot servir en tassons individuals i adornar-ho amb una mica de mascarpone o virutes de pernil.

Queda una crema molt equilibrada i suau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada