dijous, 17 de març del 2016

MOUSSE XOCOLATA

Bon dia....amb aquesta fresca sobtada esta be una recepta una mica calòrica i que a demés agrada a tothom: la xocolata

MOUSSE DE XOCOLATA                                 

Ingredients:
200 g de xocolata negre (65%-70% de cacau)
75 g de mantega
4 ous
3 cullerades grans de sucre en pols
250 ml de nata per muntar

Preparació:
Fondre la xocolata amb la mantega al bany maria i després refredar a temperatura ambient. Muntar la nata líquida fins que formin pics ferms i reservar-la a nevera. Separa els rovells de les clares i aquestes s'afegeixen a la xocolata amb la mantega. Les clares les posem al bany maria fins a escalfar a 65º, tot remenant i quan arribi a aquesta temperatura es munten durant uns 8 minuts i afegim el sucre en pols.
Incorporar les clares a la barreja anterior amb una espàtula en tres cops i finalment la nata muntada també en tres cops. La deixem en un bol dins la nevera on anirà agafant més consistència.

I ja està........ una mousse deliciosa. Us ho asseguro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada