dissabte, 23 de gener del 2016

PASTA CARBONARA VEGETAL

PASTA CARBONARA VEGETAL 
(font: Rosaria Simone) 

Ingredients:                                        

200 gr de carbassó
4 ous
500 gr de spaguetti o pasta curta
1 ceba mitjana
6 cullerades de vi blanc
Sal 
Pebre
Oli d'oliva verge
Parmesà ratllat

Preparació:
En una paella posar l'oli i afegir la ceba picada fins que estigui tova i agafi una mica de color, llavors afegir el carbassó tallat a làmines. Incorporar el vi i deixar que es redueixi i s'estovi. Retirar del foc. En un bol suficientment gran perquè hi càpiga la pasta batre els ous amb el formatge ratllat i una mica de sal i pebre. Quan la pasta estigui cuita al dente, colar-la i posar-la ràpidament en aquest bol on hi son els ous batuts, afegir el sofregit de ceba i carbassó i barrejar. Es important servir-ho d'immediat. Afegir al final el parmesà ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada