dilluns, 9 de gener del 2017

PATATES I OUS AL FORN

Avui fa fred i no se perquè m'ha transportat a la meva infància, quan la mare cuinava per a tots i esperàvem ansiosament quina sorpresa ens oferia aquell dia.

I avui sense més m'he recordat d'un plat que ens pot ajudar a passar aquest fred.

PATATES I OUS AL FORN                               
                                 
           
Ingredients:                                                           
4 patates mida mitjana-gran (una per persona)   
5-6 ous 
Salsa beixamel
Formatge ratllat (tipus emmental)

Preparació:
Bullir les patates amb pell. Bullir els ous fins que estiguin durs. Fer la salsa beixamel. Un cop palades les patates i els ous es tallen a làmines d'un centímetre més o menys de gruix. En una safata de forn es posa una capa de patates, una capa d'ous, una altra capa de patates i una altre d'ou. S'acaba amb una capa de patates. Es cobreix amb la salsa beixamel i s'escampa per sobre el formatge ratllat. Al forn ha d'estar precalent. Introduir la safata i quan el formatge s'ha fos i torrat una miqueta, ja ho podem donar per acabat.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada