diumenge, 19 de juliol del 2015

PASTIS DE MASCARPONE I MANGO

Bon dia des de la muntanya
Que be s'està aquí......................





Avui vull compartir una recepta molt especial que vaig fer per una persona també especial.
Es tracta d'un pastís fred, sense forn, i que del que en poden gaudir tant una persona amb problemes amb el gluten i una altre amb problemes amb el sucre. Després d'investigar, indagar i assessorar-me (gràcies al grans coneixement de la meva estimada germana), vaig tirar-ho endavant.

PASTIS DE MASCARPONE I MANGO

Ingredients per la massa:                      

30 gr oli de coco 
40 gr de mantega
120 gr de galetes sense gluten
Ingredients pel farcit:
250 gr de puré de mango
2 taronges                                    
150 gr de mascarpone
220 gr de nata per muntar 
6 fulles de gelatina
2 cullerades soperes de suc de poma
110 gr de xilitol
Preparació:
Triturar les galetes i barrejar-ho amb l'oli de coco i la mantega fosa.
Reomplir el motllo rectangular, prèviament folrat amb paper de forn, amb aquesta massa i aplanant-la fins que quedi un gruix de 1,5 cm. més o menys.
Pelar els mangos i triturar fins que quedi un puré, afegir-hi el suc de les taronges i el xilitol, i passar-ho pel tamís. Posar les fulles de gelatina en aigua freda i quan ja estiguin toves treure l'aigua i afegir-hi el suc de pomar i posar-ho a foc baix fins que es desfasin i afegir-ho al puré de mango. Barrejar el mascarpone i la nata muntada. Incorporar les dues barreges (la de mascarpone i la de mango) i posar-ho a sobre de la massa de galetes.
Deixar-ho a la nevera com a mínim durant 6 hores.
Decorar-ho amb boletes de mango, groselles, flors, alguna fulla de menta.........

Una altre versió seria el mateix però substituint el mango per gerds. Aquesta la provaré un altre dia.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada