Jo he volgut provar un nova recepta que vaig trobar tot navegant per la xarxa però que he modificat segons els meus gustos i experiència.
COCA DE LLIMONA (així es com està titulada, però també es podria dir pa dolç o pa de pèssic....)
Ingredients:
.jpg)
270 gr de sucre
115 gr de mantega
una llimona
300 gr de farina
16 gr de llevat
4 ous (només les clares)
Vainilla líquida
Sucre i canyella en pols
Preparació:
Per un cantó en barreja la llet i el suc de la llimona (unes 2 cullerades soperes) i es deixa reposar un 10 minuts en un pot. Mentrestant es barregen el sucre, la mantega fosa i la ratlladura de la llimona, ho batem tot fins que quedi una pasta esponjosa. I afegim una cullerada de postres de vainilla i seguim batent. Barregem la farina amb el llevat i l'incorporem 1/3 d'aquesta a la barreja anterior. Després la meitat de la llet que teniem reservada i la meitat de les clares d'ou muntades a punt de neu. Ho anem barrejant be i unificant i incorporem un altre terç de farina, la meitat de les clares d'ou i de la llet. Finalment mancarà afegir l'altre terç de farina.
Ara ja es pot posar la massa en un motlle quadrat o rodó, untat prèviament amb mantega i farina.
Pasar-ho al forn a 180º i durant un 40 min. aproximadament.
Un cop fred es pot espolsar per sobre sucre glas i una mica de canyella
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada