diumenge, 15 de febrer del 2015

LASAGNA VEGETAL

Ara toca una nova recepta. (font: Rosaria Simone) 

LASAGNA VEGETAL                               

Ingredients:
300 gr de tomàquet de branca
2 albergínies 
2 mozzarelles
oli d'oliva verge
sal 
250 gr de pasta de lasagna verda o blanca
150 gr de parmesà ratllat
Salsa de bechamel de formatge

Preparació: 
Tallar les albergínies a rodanxes i passar-les per la planxa o pel forn durant 15 min fins que s'estovin. Tallar les mozzarelles i els tomàquets també a rodanxes. En un recipient pel forn, es van col·locant capes de salsa bechamel, pasta de lasagna (ja cuita), albergínia, mozzarella, tomàquet i formatge ratllat. Finalitzar amb una cap de salsa bechamel i formatge parmesà ratllat. Posar-ho al forn a 180º durant 30 o 40 minuts. Com alternativa es pot utilitzar un altre tipus de verdura. També és pot canviar el tomàquet cru per salsa de tomàquet.

Bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada