Bon dia
Avui vull compartir una altra recepta dolça i saludable .......PASTIS DE XOCOLATA SENSE GLUTEN
Ingredients:
100 ml oli d'oliva
130 gr sucre panela
3 ous
2 gr de vainilla en pols o un tros d'una vaina
30 gr de cacau en pols 70%
8 gr de llevat no químic
170 gr de farina de blat sarraí
34 gr de farina de blat de moro
160 ml de llet d'arròs
Una miqueta de sal
Preparació:
Precalentar el forn a 170º.
Batre el sucre amb l'oli en una batedora. Muntar les clares a punt de neu i afegir els rovells al sucre i oli. Per una altra banda afegir a la farina i llevat, el cacau i la sal i barrejar be. Incorporar la meitat dels ingredients secs a la barreja humida i seguir barrejant. Agregar la llet amb la vainilla a la barreja. I finalment acabar d'incorporar la segona meitat d'ingredients secs fins que quedi una massa llisa i homogènia.
Posar la massa en un motllo i portar-ho al forn durant 35 a 45 minuts a 170º
I ja esta!!!
PD. Si es vol es pot farcir i cobrir de xocolata o espolsar-hi sucre en pols
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada