dijous, 20 de juliol del 2017

AMANIDA D'ARRÒS


AMANIDA D'ARRÒS 


Ingredients:
400 g d'arròs llarg vaporitzat
4 ous
Pinyons
250 g de tiras de bacó
Panses 


Preparació:
Bullir l'arròs amb força aigua i una mica de sal i fer-lo bullir uns 10 minuts més o menys, al ser vaporitzat sempre queda solt. Passar-ho per aigua freda i escorre'l be. Amb els ous s'ha de fer truita a la francesa i tallar-la a tires primes. Passar el bacó per la paella fins que quedi torradet. Desprès passar-hi els pinyons fins que quedin daurats.I finalment les panses.
Un cop estigui tot fregit s'ha de barrejar amb l'arròs i s'ha d'afegir oli d'oliva extra verge i una mica més de sal.

I LLESTOS PER MENJAR-HO.....Un altre plat fàcil i saboròs per endur-se a la platja, a la muntanya o.........

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada