divendres, 31 de març del 2017

PASTISSETS DE PATATA


La inspiració d'avui és salada. Fàcil i suau......Les patates sempre agraden.

ELS PASTISSETS DE PATATA 
               
Ingredients:
400 gr de patates bullides                     
1 c/s de mantega
1/2 ceba
75 gr de pernil 
1 ou
1 c/s de llet 
Sal i pebre
pa ratllat
Formatge ratllat (emmental, parmesà, el que es vulgui)

Preparació:
Posem en un bol la patata bullida i l'aixafem amb una forquilla fins que quedi com un puré. Afegim la mantega a temperatura ambient i la barregem amb la patata. Incorporem la ceba poxada, el pernil i l'ou batut i barregem de nou. Per últim incorporem la sal, la pebre i la llet i tornem a barrejar.

Folrem la safata del forn amb paper especial i ajudant-nos d'un cercle d'empletar col·locarem en el fons una mica de pa ratllat i la barreja anterior. Aixafem be, espolsem formatge ratllat pel damunt i desmotllem. Posem el forn la safata durant 15 o 20 minuts a 200º i fins que estiguin daurats.

Bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada