divendres, 17 de març del 2017

GALETES DE TARONJA


Bon dia. Desprès d'alguns dies de silenci, torno amb una recepta dolça, que he provat, compartit i que he regalat i el resultat ha sigut.....recepta equilibrada.

GALETES DE TARONJA                         


Ingredients:
Ratlladura d'una taronja
160 gr de mantega al punt de pomada
100 gr de sucre
1 ou
300 gr de farina
Una miqueta de sal
100 gr de ametlla molta
1 c/p de essència de taronja en pasta

Preparació:
Barrejar en el bol de la batedora la mantega, la ratlladura de taronja, la sal, el sucre, l'ametlla molta, l'ou lleugerament batut i 100 gr de farina. Quan la barreja sigui homogènia, afegir els 200 gr de farina restants i tornar a barrejar.
Formar una bola, filmar-la i deixar-la a la nevera com a mínim una hora.
Estirar la massa amb el rodet fins a obtindre un gruix de 3 mm. aproximadament. Anar fent formes amb els motllos que es prefereixi i col·locar-les a la safata del forn. Fornejar-les a 170º durant 10 o 12 min o quan comencin a daurar-se.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada