De nou un batut ......... ALBERCOCS I GERDS
Ingredients:
4 albercocs
50 g de gerds
30 g de gingebre fresc
250 ml d'aigua
una mica de canyella en pols
Preparació:
Rentar les fruites i posar-ho a la batedora junt amb el gingebre, la canyella i l'aigua.
Albercoc: conté vitamina A, B3, Ferro, Potassi, Magnesi, Coure i Calci
Gerd: conté vitamina C i E
Gingebre: un potent Antibacterià, disminueix els nivells de colesterol, afavoreix la circulació, també es un bo antiinflamatori i analgèsic, entre altres.
BATUT DE POMA, KIWI, PINYA, POMELO I LLIMA
Ingredients:
1 poma
1 kiwi
1/2 pinya
1 pomelo rosa
1/2 llima
Una cullereta de cúrcuma molta
Una cullereta de gingebre molt
4 glaçons
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada