dijous, 16 de juny del 2016

BATUT ALBERCOCS

De nou un batut .........   ALBERCOCS I GERDS                 
Ingredients:
4 albercocs 
50 g de gerds
30 g de gingebre fresc
250 ml d'aigua
una mica de canyella en pols

Preparació: 
Rentar les fruites i posar-ho a la batedora junt amb el gingebre, la canyella i l'aigua.

Albercoc: conté vitamina A, B3, Ferro, Potassi, Magnesi, Coure i Calci
Gerd: conté vitamina C i E
Gingebre: un potent Antibacterià,  disminueix els nivells de colesterol, afavoreix la circulació, també es un bo antiinflamatori i analgèsic, entre altres.

BATUT DE POMA, KIWI, PINYA, POMELO I LLIMA

Ingredients:                                             



1 poma
1 kiwi 
1/2 pinya 
1 pomelo rosa
1/2 llima
Una cullereta de cúrcuma molta 
Una cullereta de gingebre molt
4 glaçons





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada