dilluns, 25 de setembre del 2017

PA DE PESSIC D'AMETLLA I GERDS

Avui una nova recepta dolça.

PA DE PESSIC D'AMETLLA I GERDS       


Ingredients:
125 g de mantega
2 cullerades soperes de nata per muntar
150 g de sucre
2 ous
1/2 sobre de llevat
50 g de maicena
50 g de farina
150 g d'ametlla molta
80 g de gerds

Preparació: 
Per una banda es desfà la mantega a foc suau, i afegim la nata un cop retirada del foc. Per altre banda passem les farines i el llevat per un tamís i ho reservem.
Posem a batre els ous junt amb el sucre fins que blanquegi i quedi esponjós. Incorporem la nata i mantega poc a poc. Desprès la farina poc a poc amb l'ajuda d'una espàtula. Per últim incorporem l'ametlla molta. Utilitzem un motllo per fer magdalenes i omplim amb massa, 3 gerds i massa. Fornegem a 180º durant 20 o 22 minuts. Retirem del forn i ho deixem fins que es refredi. Desemmotllem i tirem per sobre un glacejat que hem preparat amb 40 g de sucre glas i 2 cullerades soperes d'aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada