dilluns, 5 de juny del 2017

MIL FULLS AMB CREMA I FRUITES

HOLA
Molts dies sense fer cap entrada......
Avui vull compartir una recepte dolça.....
PASTIS DE MASSA FULLADA AMB CREMA PASTISSERA I FRUITES



Ingredients:
Una massa fullada rectangular
Fruits (gerds, maduixots, cireres i les que trobem)
Crema pastissera

Recepta de la crema pastissera (curs que vaig fer a Escribà)
Ingredients:
225 gr de llet
65 gr de nata per muntar
45 gr de rovells d'ou
50 gr de sucre
10 gr de maicena
5 gr de pell de llimona
2 gr de canyella branca

Preparació: Posar a bullir la llet amb la nata, la pell de la llimona i la branca de canyella i deixar-ho infusionar un minuts. Per una altra banda reservem una petita part de la llet freda per barrejar amb la maicena i afegir el sucre i els rovells. Barregem. Quan tinguem la llet infusionada i colada la aboquem sobre la barreja dels ous amb la maicena i sucre. Remoure de nou i si volem espesar s'ha de tornar a posar a foc lent i no deixar de remoure fins aconseguir la textura desitjada. Reservar en fred (filmada i tocant la crema) a la nevera

Posem la massa fullada al forn a uns 200º durant 10 o 15 minuts (segons les instruccions)
Un cop esta cuita la deixem que es refredi i la cobrim amb la crema pastissera i finalment la decorem amb els fruits vermells......Per acabar desfem gelatina neutre i pintem les fruites.
I ja estarà llest.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada