divendres, 22 de gener del 2016

RISOTTO AL CAVA

RISOTTO AL CAVA (recepta de Rosaria Simone) i feta a la meva manera.

Ingredients:
1 ceba mitjana
1 pastanaga 
1 branca d'api
1 ampolla de cava
400 gr d'arròs bomba o carnaroli
1 litre de caldo vegetal
Parmesano ratllat
Una nou de mantega

Preparació:
En una olla sofregir la ceba picada i quan canvia de color afegir la pastanaga i api picats. Afegir l'arròs i remoure fins que canviï de color. Incorporar el cava i deixar que s'evapori l'alcohol, tot removent, seguidament afegir el caldo poc a poc, fins que l'arròs estigui cuit (de 15 a 20 minuts des de que es posar l'arròs). El plat a de quedar sucós. Treure olla de foc i afegir una nou de mantega i el formatge ratllat. Deixar reposar un minut abans de servir.

Buon appetito







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada